Повернути молитвою чоловіка

Повернути молитвою чоловіка

Повернути молитвою чоловіка

Коли коханий чоловік втрачає інтерес до своєї дружини, розумна жінка це відразу помітить і перейматиметься питанням: як повернути чоловіка в сім’ю? А разом з чоловіком — його любов, добрі сімейні стосунки. Чоловік не завжди кидає сім’ю. набагато частіше трапляється так, що формально він поруч, але від колись палаючих почуттів залишився лише попіл. Якщо ж жінка ще продовжує любити, їй важко змиритися з такою ситуацій. Самостійно повернути чоловіка і його любов допоможуть молитви. змова, чаклунське заклинання.

Про різні способи вирішення проблеми намагаються дізнатися багато кинуті дружини. Таких способів чимало. Деякі з них знаходяться в різних сферах буття: одні харчуються з джерела віри і релігії, інші беруть початок у традиціях чаклунства.

Часто, щоб молитвою повернути чоловіка в сім’ю, жінки спочатку самі, власними силами намагаються провести приворот на повернення коханого чоловіка в сім’ю і дітям. Про ризик, пов’язаний з подібними експериментами, я говорив неодноразово. Для того, щоб користуватися колдовскими змовами і обрядами на повернення коханих, необхідно мати бачення, тобто треба вміти бачити нитки енергій, за допомогою яких ви хочете переламати ситуацію на свою користь. Але, мені хочеться часом запитати у таких магічних експериментаторів: як ви збираєтеся керувати енергією любові, якщо не відчуваєте, не бачите її? Якщо випадково, несподівано у жінок, що діють на свій страх і ризик, приворот виходить, то з часом їм доведеться відчути всі «принади» наслідків своїх відчайдушних дій.

Вони самі будуть не раді тому, що сотворили через незнання своєму.

Щоб якісно і гарантовано молитвою повернути коханого чоловіка, необхідно дотримуватися систему непорушних правил. Сюди входять емоційні правила, базові закони магії, закони всесвіту і вселенських енергій. Щоб повернути коханого чоловіка за допомогою привороту, мало провести який-небудь змову чи простенький обряд. Та й провести його потрібно без помилок. Більше того, потрібно бути впевненою, що ваша енергія любові пішли в потрібного чоловіка, а не в іншого, наприклад, вашого знайомого чи колегу. Зробити любовний приворот наосліп, без тренувань обивателю неможливо.

У цьому випадку на допомогу прийде сильна молитва, щоб повернути чоловіка до дружини і дітей.

Православна молитва, щоб повернути любов чоловіка в сім’ю

Дана найкраща молитва має велику приворотне силу. Не забувайте про те, що цей приворот чоловіка від вас не відпустить. Молитву слід читати перед іконою вашого святого, відбиваючи земні поклони.

«На морі-океані, на острові на Буяні лежить бел-горючий камінь Алатир, ніким не ведений, ніким не прапор. Встану я, раба Божа (ім’я), благословляючи, джерельною водою вмиюся з червоних дівиць, молодих молодиць, з білих грудей. З-під того каменя Алатиря випушено я силу для привороту і пошлю ту силу могутню моєму милому, рабу Божому (ім’я коханого). У всі суглоби його, у всі його кістки, в усі жили, в очі ясні, щоки рум’яні, в груди його, в утробу, в чорну печінку, в буйну голову, в руки сильні, в ноги жваві, в кров його гарячу. Щоб кров його кипіла, серце німіли, очам б я застигла білий світ. Щоб раб Божий (ім’я коханого) тужив, сумував, в ніч спокою не бачив, вдень серед людей шукав, не міг би він жити-бути без мене, раби Божої (своє ім’я).

Піднялося б горе через синіх гір, частих гілок, встань-встань, пристрасть невгасима, любов невситима, накинь на раба Божого (ім’я коханого), вибий його, немов розбійник гострим ножем, щоб ні лікар, ні відун, ні чорний чаклун його не підняли, від грудей моєї не відняли. Замикаю приворот тридцятьма трьома замками, тридцятьма трьома ключами. Слово моє міцно, як горючий камінь Алатир. Амінь ».

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!